Mit navn er Niels, og jeg er ejer af et forholdsvis stort entreprenørfirma. En dag besluttede jeg, at mine medarbejdere og jeg skulle have t-shirts med vores logo på.
Jeg er en god entreprenør, men mode og ting i den dur har jeg slet ikke forstand på. En ven anbefalede mig noget, der hed NordicTryk.

Rådgivning og god service

Jeg ringede til NordicTryk næste dag. De tilbød rådgivning, så vi sammen kunne finde den bedst mulige løsning. Vi aftalte, at jeg dagen efter kunne komme ned i deres butik, hvor de ville hjælpe mig med at finde, hvad jeg søgte. Jeg kunne mærke på deres personale, at de vidste, hvad de snak-kede om, og jeg følte mig i de bedste hænder hos NordicTryk.

T-shirts i forskellige farver

Inden længe havde vi fået designet en t-shirt med vores logo på. Personalet hjalp mig med, hvilke farver der passede sammen med hvad, og jeg endt med at bestille t-shirts i tre forskellige farver. Så havde de ansatte lidt at vælge imellem.

Tilfredse medarbejdere

En uge efter kom der en pakke fra NordicTryk, og jeg kunne næsten ikke vente med at åbne pak-ken. T-shirtsene var lige, som jeg havde forestillet mig, og jeg glædede mig til at vise mine medar-bejdere resultatet.

Mine medarbejdere blev vilde med t-shirtsene. De er behagelige at have på, og det er en god t-shirt at arbejde i, nu hvor man har et job, hvor man tit får sved på panden.

Fast leverandør

Nu er NordicTryk blevet vores faste leverandør, og vi overvejer at udvide sortimentet med tryk på andet tøj som for eksempel skjorter, bukser, kasketter og hvad vi nu ellers kan finde på. Min ven anbefalede NordicTryk til mig, og det er jeg glad for, og jeg vil klart råde andre til at benytte Nor-dicTryk. De har god service, effektiv rådgivning, kvalitet og så kommer deres levering til tiden.

 

Venlig hilsen,
Niels, Hedehusene

Passiv Markedsføring: Tryk på t-shirts

Post navigation