Filtsko – okay hvad er så det tænker du? filtsko-firkantet-stalrorJa, det kan handle om sutsko. Men også om møbeltilbehør. Filtsko til dine møbler. Filtsko til dine møbler er et virkelig dejligt møbeltilbehør, og du bør købe filtsko hver gang du har anskaffet dig et nyt møbel til din bolig. Jeg elsker selv, at min seng har filtsko på. Det er bare så let at skubbe sengen til side, når jeg skal støvsuge. Den tunge seng er let at flytte, fordi den glider lettere med filtskoene på.

Filtsko til spisebordstole

Jeg tror, du kender det. Du har lige købt nye spisebordsstole og vennerne kommer på uanmeldt besøg. Du skynder dig at sætte kaffe over, mens vennerne kigger på dine nye stole, sætter sig på dem og vurderer komforten. En af vennerne trækker sin stol ind til bordet, og du hører lyden af stoleben der ridser gulvet, det krymper sig i dig, for du ved nemlig, at du har glemt at få købt filtsko til dine nye stole.  Filtsko er et møbeltilbehør, som skåner dine gulve og samtidig gør de det lettere for dig at flytte dine møbler rundt.

Har dine møbler dupper? filtsko-til-stalror

Nogle møbler er udstyret med dupper som en del af designet, når du køber dem.  Filten på disse dupper kan også bliver slidt, og det nemmeste er at købe nye dupper. Det er jo specielt vigtig at udskifte duppen, hvis filten er slidt skæv og en åben kant køre mod gulvet, når der flyttes på møblet. Det giver de der ridser, som du så kan gå og ærgre dig over. Har du klinkegulv i din bolig, kan du også skåne dine klinker ved at sætte enten filtsko eller dupper under dine møbler.

Gode råd til indkøb

glidesko-med-ringstiftStuegulvet er nyslebet og lakeret. Alt er rent og smukt og du går rundt og nyder dit smukke nyslebne gulv, her kan det være en god idé at tænke på ekstra møbeltilbehør som filtsko og dupper. Sørg for at købe møbeltilbehør, så du har et lille lager, så du er forberedt, og dit smukke gulv holder længere. Et ekstra lille tip til dig, før du går på indkøb efter møbeltilbehør. Forkæl dig selv med en ny dørstopper, der matcher dit nyslebne gulv, så undgår du også de grimme mærker på dørene. Du kan få filtsko, dupper plus en stor del andet godt møbeltilbehør her: Poseshoppen.dk

Møbeltilbehør: Filtsko og dupper

Post navigation