Har du nogensinde drømt om at se dig selv? Det lyder måske som et dumt spørgsmål, for du ser jo dig selv hver dag i spejlet. Men med den super populære ”mini mig” teknik, kan du nu få lavet en 100% tro kopi af dig selv i gips.

Teknologien 3D print er som udgangspunkt blevet anvendt til hurtig fremstilling af prototyper. Et fantastisk arbejdsredskab hvor man kan se, opleve mærke og udforske et produkt inden der bliver igangsat en egentlig dyr produktion.

3D-printing er nu så småt også ved at være udviklet nok til at kunne blive anvendt i decideret fremstilling i industrien. Teknologisk Institut producerer f.eks. bilkomponenter i samarbejde med det danske bilmærke Zenvo, der udvikler og producerer avancerede sportsvogne i et begrænset antal. Mulighederne med 3D print er uendelige og eksperter ser et kæmpe vækstpotentiale i at danske virksomheder for alvor lukker 3D scannere indenfor. Et potentiale som bliver lettere at indfri fordi scannerne efterhånden prismæssigt er til at komme i nærheden af også for på små budgetter.
Samtidig er der qua øget tilgængelighed og minimerede udgifter til printning også opstået et marked for naturtro prints af for eksempel mennesker og dyr.’

Og kunderne strømmer til, for hvem vil ikke gerne se sig selv som figur? Figuren er oplagt som gave ide, markering af højdepunkter som bryllup, konfirmation, jubilæum eller lign. I Danmark kunne man for noget tid siden se den populære storbarmede Linse Kessler fra TV3 programmet ”Familien på bryggen”, få lavet en figur af sig selv, og siden da har masser af mennesker ladet sig scanne og ”printe”.

Sådan foregår det.

Først bliver du 3D scannet i butikken og dernæst forbedrer vi filen som til slut printes på en gipsprinter og farvelægges.

Det kan tage op mod en måned før du har din ”Mini-Mig” figur i hånden, så bestil den i god tid, hvis den skal gives på en bestemt dag. Flere butikker må i dag melde pas på at lave de populære figurer, men hos 3dnielsen.dk har man ingen problemer med at følge med:

-”Vi synes det er en supersjov trend og vi står klar til at tage imode alle som kunne have lyst til at få lavet et lille eksemplar af sig selv, et kæledyr, et barn eller for den sags skyld din borgmester. Du skal bare kunne lokke personen med til en scanning, så klarer vi resten!”.

Priser.

En 15 cm figur kan fås for 1295 kr. En 20 cm figur koster 1595 kr. og den største størrelse på 25 cm fås for 1995 kr.

Se mere her: www.3dNielsen.dk

Ny ”mini me” 3D trend rammer Danmark

Post navigation