Nem og hurtig frisør –

De fleste mænd gider ikke at bruge for meget tid på deres hår – og vi bruger gerne endnu mindre tid hos frisøren.  Et klip om måneden er rigeligt og vi skal gerne være ind og ud af døren på en halv times tid. Vi gider ikke at bestille tid og har bestemt ikke tænkt os at vente mere end et kvarter på den næste ledige stol.  Ja, måske stiller vi mænd lidt høje krav til vores frisør når man egentlig tænker over det, men tid er noget vi alle sætter stor pris på.  Faktum er, livet er for kort til at bruge for meget af sin tid i en barberstol.

Hurtig herreklip i Glostrup

Når jeg nu bor på Vestegnen gider jeg ikke tage helt ind til København bare for a blive klippet.  Jeg fandt for nylig en frisør i Glostrup som er både hurtig og nem.  Jeg ankom totalt uanmeldt og der var allerede en stol parat.  Frisøren var en venlig og hjælpsom fyr som gjorde klar mens jeg tog plads.  Jeg ved ikke engang hvad min frisure hedder, jeg plejer bare at sige “kort og pænt” og ellers håbe på det bedste.  

Min filosofi lyder på – hvis frisøren er dygtig nok, vil han ha’ et øje for at klippe mit hår pænt og så længe jeg selv er godt tilfreds vender jeg gerne tilbage.  I værste tilfælde kan jeg altid finde en ny frisør om en måneds tid og prøve igen.  Det var dog ikke nødvendigt i dette tilfælde, heldigvis havde den unge fyr styr på tingene.  Et kvarter efter jeg ankom var jeg frisk klippet og fresh.  Dejligt at vide at der er en nem og hurtig frisør i Glostrup.  🙂

Frisør – hurtig herreklip i Glostrup

Post navigation