FLIR – Varmesøgende Kamera

FLIR er et termisk imaging kamera der reagerer på varmestråling i stedet for lys.  Teknologien er i sig selv ikke noget nyt, men ny har FLIR raffineret og lanceret en brugervenlig version af denne teknologi.  Med et lille portabelt kamera kan man nu selv benytte en varmestråle skanner.  Man kunne endda kalde FLIR for den varmesøgende version af GO-PRO.  

gagatart
En af de nye FLIR kameraer

Varmebilleder til Hverdagsbrug

Nu da denne teknologi er udkommet har jeg da tænkt mig at benytte den; jeg har faktisk den perfekte første opgave til mit nye FLIR kamera.  Jeg har længe mistænkt at der er et lille hul i taget som lækker små mængder vand ind af loften.  Uden at skulle rive hele muren ud, kan jeg bare bruge mit super smarte nye FLIR kamera til at varme-scanne hele det mistænkte område.  Hvis der viser sig en ¨kold plet¨ bag muren er det ret sikkert jeg skal have tagmanden ud og kigge på hele situationen.

Byg, Redning & Sikkerhed

Hvor der er liv er der varme, og dette faktum baner vej for et utal af brugsmuligheder for FLIR varmesøgende kameraer.  Politiet, militæret og navnlig kystvagten bruger termisk imaging kamera til rednings missioner.  Mulighederne er næsten uden begrænsning.  Jeg bruger det selv til mere praktiske ting som opdagelse af vandskade, men der er et varmesøgende kamera til alle behov!

Mangler du et Varmesøgende Kamera?

Post navigation