Frugtkurv-heltoplagt-1
Foto: ItsAllGood.dk

Vi har fået ny frugtleverandør her i huset, og jeg kan næsten ikke få armene ned. De ved bare, hvad jeg kan li’. Den bedste leverandør af firmafrugt du kan tænke dig, og som kun er ude på en ting: At sørge for at det stykke frugt du sætter mest pris på altid ligger i kurven og venter på at du kommer og hapser det. Så er det nemt altid at tage det bedste æble i kurven, eller for mit vedkommende den bedste pære. Hvordan de gør det, kan jeg simpelthen ikke regne ud, det er mig simpelthen en gåde.

Mest glad for banan og pære

Jeg er rigtig glad for banan, og jeg føler virkelig, at hvis jeg spiser en banan giver det mig energi hele formiddagen. Samtidig er en banan god at ha, hvis det lige er kikset lidt med at få spist morgenmad, og et hurtigt og godt alternativ til det tebirkes, jeg kunne blive fristet af. En pære er ligesom et stykke slik for mig og hvis jeg er lidt nede på energi kan en pære også gøre at jeg kan holde mig fra slik og kage frem til frokosten og hvis sukkertrangen melder sig om eftermiddagen. Vores nye leverandør af firmafrugt leverer på forunderlig vis pærer som er helt efter min smag – lidt søde og lidt hårde men aldrig bitre eller stenede.

Det bliver aldrig kedeligt 

Frugtkurv-heltoplagt-2
Foto: ItsAllGood.dk

Ligesom jeg tror, at nu kan det ikke blive bedre, overrasker frugtkurven mig med muligheden for at variere mit frugtindtag. De kan levere varierende frugtkurve, og det betyder, at kurven overrasker, fordi den ikke altid er den samme. Nogle gange er der små lækre overraskelser, som abrikoser pakket i små poser, japanske kirsebær, daddelkugler med kokos, lakrids eller hvad de nu kan finde på. På en hård arbejdsdag er det bare helt vidunderligt med en anderledes smagsoplevelse, og lige kunne koble lidt fra.

Firmafrugtleverandør med god stil

Denne nye leverandør af vores firmafrugt har også personlighed og rigtig god stil. Ved siden af kurven ligger deres solide servietter til dine fingre og små pakker med vådservietter. De har tænkt på alt, hvad du kan få brug for, når du spiser deres frugt. Og endelig forstår de også på forunderlig vis at undgå den der frugtkurv med sørgelige rester, den kender du nok. Dette har jeg heller ikke lige gennemskuet. Men dejligt er det. Du får lige linket til vores frugtleverandør her: http://heltoplagt.dk/frugt/

Skrevet af, 
Simon W.

Firmafrugt – De ved hvad jeg kan li’

Post navigation