Disneyland Paris – Rejse, Sjov & Eventyr

For mig, har Disneyland altid været kronjuvelen af alle forlystelsesparker.  Disneyland kaldes for det mest magiske sted på jorden og når man selv står under den store, hvide ingangsport, kan man godt forstå hvorfor.  En hel verden af sjov, spænding og eventyr venter dig på den anden side.  Alle med børn burde planlægge en rejse til Disneyland Paris på et eller andet tidspunkt.

Disney Var Min Barndom

Jeg har altid tilknyttet Disney med min barndom;  hele deres verden er fyldt med forundring, musik, ballade og eventyr.  Hele dette pragtfulde univers har fanget min fantasi og alt hvad der havde med Disney at gøre var super sjovt da jeg var dreng.  Jo flere film jeg så, jo mere havde jeg lyst til selv at opleve Disneys magi.  Inden længe blev det mit store ønske at tage til Disneyland.  Jeg plagede mine forældre konstant, og tryglede med dem om at tage turen.  Tiden gik, og mine efterspørgsler voksede kun; jeg ville til Disneyland, og det skulle ske før eller siden.  For at gøre en lang historie kort, endte vi med at tage på Disney-ferie en lang weekend da jeg blev 11 år… og det var endnu bedre end jeg havde forventet.

Giver Mine Børn Samme Oplevelse

Mere end 25 år efter husker jeg stadig den weekend som om det var igår.  Jeg tænker ofte på den oplevelse, især nu hvor min egen søn er blevet 9 år gammel.  Sjovt nok er tiden nu kommet til at planlægge vores egen lille familie tur til Disneyland.  Jeg glæder mig til at genopleve min egen tur men set i gennem min søn´s øjne. Jeg har allerede undersøgt priser og rejsemuligheder så det er kun et spørgsmål om tid.

Christian K

Disneyland Paris – Rejse, Sjov & Eventyr

Post navigation