Min veninde og jeg er begge enlige forældre, og har til dagligt et stramt budget, så det er ikke så tit at der er økonomi til rejser. Begge vores piger har altid haft et stort ønske om at komme tilDisneyland_Paris Disneyland Paris, og på deres hjemmeside fandt vi et godt tilbud, vi ikke kunne modstå. Vi skulle holde jul sammen i år, og det passede helt perfekt at give pigerne en rejse til Disneyland Paris i julegave.

Det er en tradition hjemme hos mig at vi åbner julegaver, efter at have set Disneys Juleshow. Så da Jesper Fårekylling begyndte at synge, ”Når du ser et stjerneskud,” fik pigerne lov til at åbne deres første gave.

Jeg har aldrig set min lille datter, være så glad, så tårerne trillede ned af hendes kinder.

En verden fuld af farver

Hele flyveturen derned talte pigerne ikke om andet end, hvad de skulle nå at se, og hvilke forlystelser der bare skulle prøves. Vi blev afhentet af shuttlebussen og blev kørt til Disney´s Newport Bay Club, hvor vi skulle bo.

Da vi ankom til hotellet, virkede det som en drøm, lidt som at træde ind i en verden fuld af farver.

Personalet på hotellet bød os velkommen med smil, og var behjælpelig med at vise os hvor vi skulle indlogeres. Suiten var smukt indrettet som luksus kahytter, med 2 dobbeltsenge og køjesenge til pigerne, inspireret af Mickey Mouse´s Steamboat Willy film. Fra suiten havde vi udsigt til den smukke Lake Disney, og da mørket var ved at falde på, tændte lyset på hotellet, og et smukkere syn skal man længe lede efter.

Disney parade og forlystelser Disneyland_Paris2

Hjemmefra havde pigerne aftalt at lige meget hvad så skulle Disney paraden opleves, da alle deres ynglings Disney figurer var samlet et sted, og det skulle være en stor fest. På Disneyland Paris´ hjemmeside, var paraden beskrevet som en eksplosion i farver, hvilket det i allerhøjeste grad også var. Da alle disse farvestrålende, dansende figurer passerede os, kunne pigerne ikke lade være med at hvine og danse med til musikken.

Så skulle forlystelserne afprøves, og pigerne var velforberedte. De havde nemlig lavet en liste, over forlystelser de ville prøve under opholdet, og nu var der ikke andet for end at tage dem fra en ende af.

Tak for et fantastisk ophold, Disneyland Paris

Jeg har ikke ord for, hvor fantastisk vores ophold i Disneyland Paris har været. Pigerne var så aktive, og blev fyldt med så mange indtryk i løbet af dagen, at de gik i seng ligeså snart vi landede tilbage i suiten om aftenen.

Min veninde og jeg er så evige taknemlige for at Disneyland Paris, har disse tilbud på ophold, så alle får en chance for at få en fantastisk god oplevelse.

Vi bestilte vores rejse fra Magic Tours i Viborg.

Skrevet af,
Lisette Nansen

Disneyland Paris: Når du ser et stjerneskud

Post navigation