Køb din egen 3d printer

Så du er interesseret i en 3d printer? Hvis du er havnet her så er der god sandsynlighed for at du endda overvejer at købe en 3d printer.  Timingen kunne ikke være bedre da der lige nu er fantastiske muligheder for at skaffe sig sin helt egen 3d printer.  Endnu mere fantastiske er de muligheder som en 3d printer byder på – man kan nu fremstille alverdens emner og modeler fra sit eget private værksted eller hjem..  En teknologi, der for bare 10 år siden mindede om noget fra en science fiction film, kan nu købes for rimelige penge.

3d Printing – fremtidens teknologi

Helt enkelt fortalt, kan en 3d printer læse digitale tegninger fra en computer og omsætte denne til et virkeligt emne.  Det er ikke som en traditionel CNC fræser der starter med en blok som bliver præcist beskåret til et færdigt emne.  En 3d printer bruger precision styret arme og specielt opvarmet plastic til at lagre og forme disse emner på en platform.  Printeren skærer altså ikke noget væk, den bygger emnet op fra små lag plastic som størkner til hård plast.  Man kan teoretisk set fremstille i virkeligheden alt hvad der kan tegnes på et CAD computer program.  Med en 3d printer har man faktisk sin egen mini-fabrik.

Mulighederne er endeløse

3d printing rummer uendelige muligheder fordi at hver eneste person nu kan bliver deres egen masseproducent.  Det er ikke længere nødvendigt at være afhængig af fabrikanter, underleverandører og andre mellemmænd i sin produktionslinje.  Med en 3d printer kan du som privatperson eller små virksomhedsejer fremstille næsten alt hvad du ønsker.  Den eneste begrænsning ville nok være din fantasi og så de fysiske egenskaber af den plastic der bliver brugt til din emnefremstilling.  Derefter er der ingen grænser.  Det næste skridt i produktion og fremstilling er her allerede – kom med og oplev fremtidens muligheder med en 3d printer.

3D Printer – En fantastisk ny verden

Post navigation